2007-06-11

Välkommen till en ny design!

Jag tänkte att det var dags för lite vårstädning i layouten. Och eftersom jag är som jag är HAR JAG BYTT LAYOUT HELT OCH HÅLLET! Inga halvmessyrer här inte!

Jag kommer säkerligen göra ytterligare förändringar inom en snar framtid, men det här får duga så länge.

Hoppas ni inte fick en hjärtattack, men man kan ju inte ha samma grundlayout fyra och ett halvt år efter start. Det lirar ju inte (som man kan säga)!

Nåja. Säg gärna vad ni tycker! Jag är tacksam för konstruktiva förslag!

Toodles!

Oj, oj

Nu var det så där länge sedan jag bloggade, igen...

Nåväl. Synd att sitta vid datorn när det är så fint väder, men när jag ändå sitter här kan jag ge en snabb uppdatering.

Sedan sist har jag:

Pluggat och jobbat (inget ovanligt där, alltså)

Varit superförkyld

Ansvarat för serveringen på en bankett med 114 gäster (hör inte till vanligheterna)

Ätit middag med min gode vän M som jag inte hunnit träffa på evigheter

Stannat kvar på puben efter det att M hade gått och hux-flux hade en av bartendrarna bjudit mig på födelsedagsfest - i augusti! (Har definitivt aldrig hänt förr!)

Fikat med A (det var evigheter sen jag tog mig tid att fika)

Varit på privat fest och hamnat hos L och T på efterfest. Har inte något minne av att jag gick och lade mig, men jag vaknade mellan T och kompisen P med kjolen prydligt på en stol bredvid, så... L sov på soffan och det hela var mycket bisarrt. Men trevligt. Fast jag kan väl erkänna att jag inte var helt nykter när jag åkte hem vid 9.30 på morgonen. Jag börjar bli för gammalt för sån't här... *fnissar*

Äntligen kommit ut och tagit en öl med kompisen J som jag inte hunnit prata med på jättelänge. "Efterfest" hos J med Depeche och drinkar, bara vi två. Mysigt! (Varför tar man sig nästan aldrig tid att umgås på tu man hand med sina vänner längre?)

Lämnat in två examinationsarbeten

Varit på företagsfest med ett av jobben. Mycket trevligt! Och efteråt drog jag och en kollega vidare på stan. Det är så skönt att jag äntligen hittat lite vettigt folk att umgås med på jobbet!

Det var det.

Jag har även fått veta att jag kommer få låna en killes lägenhet första helgen i Skottland. (Kommer inte ihåg om jag sagt att jag ska dit, men för säkerhets skull - jag åker till Skottland på midsommarafton och är där till 14 augusti. Nu vet ni!) Jag har varken träffat honom eller killen som ska hämta mig på flygplatsen, men JISSES vad välkommen jag känner mig! Och nästan lite obehaglig till mods eftersom det känns som om jag utnyttjar dem på något sätt. Å andra sidan har jag inte frågat om varken skjuts eller bostad utan de har erbjudit sig frivilligt, så det är väl inte att utnyttja någon egentligen?

Bör kanske tillägga att han som hämtar mig är gift och har barn och den andra kommer inte vara hemma - därav utlånandet av lägenhet - så det är inte någon internetflirt eller så. Jag har dessutom bara mailat med en av dem (han som är gift).

Jag kom även på att de sista veckorna jag kommer vara i Skottland (när jag hade tänkt vara i Edinburgh) är det GIGANTISK kulturfestival där. Tur att jag upptäckte det nu, för det var inte många vandrarhem som fortfarande hade lediga bäddar och om jag inte fått veta att Edinburgh Fringe Festival började ca 14 dagar innan jag trodde att det skulle börja och åkt dit och försökt hitta en ledig bädd på plats, så... *ryser* Nu har jag reserverat plats på ett vandrarhem mitt i smeten (ca 50 m från Princes Street), och det blev inte så fasligt dyrt heller! Yippie!

Nåväl. Ska snart ut i solen igen...

Men jag vill passa på att tala om att jag kommer försöka uppdatera bloggen så ofta det går under resan med anekdoter och reserutter (och kanske några foton också om jag får till det - annars kommer det en hel bunt med foton i augusti när jag kommit hem).

Ha det superskönt tills vidare och passa på att vara ute och ladda vitaminbatterierna nu - det kommer en vinter i år igen, med mörker och kyla. Tänk på det innan ni gnäller på värmen och ljuset!

Too-di-loo!