2003-01-31

The final countdown...

We have lift-off! Håller på att packa som en galning. Första flyttlasset gick igår och det andra går ikväll. Det sista kommer inte bli flyttat förrän nästa helg, eftersom det verkar ovanligt fånigt att packa alla möbler på ett öppet släp när en lillebror kan låna en skåpbil från jobbet nästa helg. Min stora skräck just nu är att jag ska glömma något viktigt. Som p-piller, underkläder, tandborste och handduk. Visserligen har jag redan packat dessa saker men jag är ändå rädd att glömma dem. Vem vet - de kanske packar upp sig själva när jag inte ser på bara för att jävlas...

Det är för övrigt rätt fantastiskt hur mycket skräp som ryms i ett 7,8 kvm "stort" rum. Och hur otroligt mycket av det man har samlat på sig som egentligen inte var något att ha ens från början. Men man sparar det ändå eftersom det ju kan vara "bra att ha". (Det uttrycket har väl ingen hört förut?)

Enda problemet med att jag flyttar är att jag inte kommer ha en dator hemma längre. Men med lite tur kanske detta problem kan åtgärdas inom kort. Det verkar nämligen som att min hyresvärds flickvän har en dator till salu. Så det ska väl kunna lösas på något smidigt sätt.

Igår skulle jag iväg och anmäla mig till en dykkurs, men de hade stängt på torsdagar. Sista inbetalning var idag så det kändes lite svettigt måste jag säga. Men jag ringde och pratade med dem idag och kunde komma förbi och betala på måndag istället eftersom kursen ändå blivit framflyttad. Jag har velat kunna andas under vatten sen jag var så där en 8-9 år, så det känns som att det är på tiden att göra något åt saken.

Skolan är fruktansvärt motig för tillfället, men det blir nog bättre så småningom. På tisdag kommer i alla fall en gästföreläsare som verkar riktigt intressant och talar om alternativ ekologisk vatten- och avloppsrening. Kul! Nu är andraårseleverna tillbaka från praktiken också, så nu finns det åtminstone en hyfsat snygg kille att vila ögonen på emellanåt...

I helgen var jag i Hundfjället och åkte skidor. Förutom att jag lyckades ramla av en knapplift och lite senare få en annan knapplift i huvudet (inte själva knappen utan metallbehållaren som linan ligger i), samt bokstavligen tippa på plan mark när jag stod still får jag väl säga att det gick ganska bra med tanke på att jag bara åkt (utför) vid ett tillfälle tidigare och det var 4 år sen. Kul var det i alla fall och härligt att kunna umgås med ett helt gäng vänner (vi var sammanlagt 24 st.) under en hel helg. Hade tur med rumsindelningen också och fick en trevlig rumskamrat som jag har delat mer än bara rum med tidigare. (Sug på den, du!) ;o)