2003-01-12

Söndag.

Jaha. Så var det söndag. Jag brukar normalt sett inte gilla söndagar, men den här blir nog ett undantag. Solen skiner, det är inte så kallt och jag ska träffa några goda vänner och åka skridskor. Jag tillhör dessutom en av de som tycker att man inte kan åka skridskor utan varm choklad så det blir nog lite sådan också... Mums!

Igår var jag hos min morfar och åt en massa god mat. Jag måste säga att jag gillar verkligen min morfar. Han är (liksom större delen av resten av släkten) inte riktigt klok! Hans fru är jättetrevlig och min moster och morbror är hur schyssta som helst. Med andra ord en klar höjdare!

Har dessutom fått tips om en lägenhet, så vem vet? Jag kanske kan flytta hemifrån snart. (Med lite tur, så...) Problemet är bara att jag i så fall inte vet hur jag ska kunna ha råd med den dykarkurs jag hade tänkt ta. Men jag har ju lite undanstoppat, så det ska nog gå ändå. Spännande blir det i alla fall!

Jag har lagt upp två nya länkar. Dels en till Tolkien-sällskapet Forodrim där jag sedan flera år är medlem, och så en till min vän Thomas blog med det fantastiska namnet "Gin och magnecyl".

Hå och hej till nästa gång!