2006-10-23

Grattis på födelsedagen kära blogg!

Grattis på födelsedagen kära blogg!

Idag är det exakt fyra år sedan jag skrev mitt första inlägg på den här bloggen.

Jag vill ta tillfället i akt och tacka min kära blogg för allt fantastiskt som den har givit mig.

Jag säger bara

KATARSIS!!!

Så - än en gång - grattis på födelsedagen du underbara, underbara Ego-blogg!

Kär!

Kär!

Jaha. Så var det dags igen. Nu har jag än en gång blivit sådär kär.

Inte i någon specifik person, utan mest lite allmännt sådär. Livet är ganska grått och trist, precis som vädret, men jag går runt och känner mig alldeles bubblig inuti ändå.

Jag blir alldeles lycklig när jag ser Årstaviken genom regnslöjor och nyligen gulnade höstlöv som lyser mot den grå himlen och gör även det tristaste industriområde till en veritabel fest för mina trötta ögon genom den fantastiska kontrapunkteringen i den uniformt grå miljön. Jag blir fullständigt lyrisk över doften av regn och nedfallna löv och hur vackert kastanjerna glänser på den svarta mullen där de ligger bland klargröna, spikprydda skyddande höljen som skyddat dem under dess känsliga barndom och nu spruckit upp för att släppa lös de mognade frukterna i den stora världen och när jag känner höstregnet strila ned i mitt ansikte är känslan i det närmaste extatisk.

Jag kommer inte ihåg vem det var som sade det, men någon klok människa har någon gång sagt något i stil med att "kärleken är konstant - det är bara föremålet för den som ändras". Kanske är det något sådant jag har drabbats av?

Eller så är det magsjuka...

*skrattar så jag nästan ramlar av stolen*

Hur var det nu? "Jag trodde jag var kär, men det var magbesvär"...