2002-10-26

Så var det helg igen.
Vilken inledning på helgen. Föreläsningarna slutade tidigare, så jag åkte och handlade lite tyg till en klänning jag tänkt sy. Jag har inget mönster, så det ska bli spännande och se om den blir som jag har föreställt mig den... Efter det hade jag lite tid över innan jag skulle hem till en vän och äta lite mat och ta det lugnt, så jag gick och tog en öl på en mysig lokal pub. Så var det då dags att dra vidare till Fredrik . Thomas var också där. Vi gjorde rårakor till middag, och det är faktiskt ganska lätt hänt att man river sig själv och inte bara potatisen på rivjärnet. Det fick i alla fall Thomas och jag erfara, eftersom vi båda två lyckades riva oss på höger tumknoge... Vi avrundade kvällen med Gosford Park och smaskig rabarberpajglass.
Jag har inte skrattat så mycket på väldigt länge! Inte så mycket åt filmen, som jag redan hade sett, utan för att mina vänner är så otroligt härliga och har så underbart sjuk humor. Tack för att ni lyser upp i höstmörkret!

Eftersom jag kom hem ganska sent igår och har varit rätt seg idag har jag mest legat i sängen och degat. Har precis kommit upp ur badet och ska äta en god middag med ett glas vin. Det är ju trots allt lördag! Undrar om det är någon bra film på TV ikväll...