2007-07-12

Mahahaaa!

Jag ar sa ondskefull!

Har inte haft tillgang till natet pa evigheter. Men eftersom jag nu jobbar pa ett vandrarhem i Kyleakin pa Isle of Skye har jag lyckats snika mig till nagra minuter online.

Alla andra ar namligen pa puben dar det ar Ceilidh ikvall. Fast det ar mer dansande imorgon och efter gardagens harda festande kande jag att det kunde vara en bra ide att ta det lite lugnt idag...

Har det fantastiskt bra har och har blivit erbjuden extra jobb pa en av de lokala pubarna, sa vem vet - jag kanske kommer hem rikare an nar jag akte! Det skulle ju faktiskt vara ratt coolt...

Imorgon skulle jag egentligen ut pa vandring med overnattning, men eftersom jag inte hittat nagra bra skor blir det inget av med det. Inte den har veckan iaf... Ska aka till Portree och shoppa skor och till Broadford och shoppa mat istallet. Far skjuts till Portree och kommer troligen lifta pa tillbakavagen. Att lifta i hoglanderna ar inte bara accepterat utan t o m rekommenderat!

Maste ga nu, men jag kommer kanske fa lana internet fler ganger den narmsta tiden och kanske t o m lyckas lagga upp nagra av de fantastiska bilder jag tagit!

Alskar er alla!

Ha det underbart!