2007-06-27

Hiya!

Det ar tydligen sa man halsar folk i Skottland...

Jag har det underbart har.

Tillbringade forsta helgen i Perth och kande mig fruktansvart valkommen.

Blev hamtad pa flygplatsen av C (som avtalat) och kord hem till honom dar jag traffade en overforfriskad hustru och en kompis som hade passat barnen sa han kunde hamta mig. Sedan akte vi till M som jag bodde hos de forsta tva natterna. Det blev ganska sent och valdigt mycket vin och det visade sig att M hade bott i Norge i 7-8 ar, sa jag fick antligen lite anvandning for mina kunskaper i norska(!).

Sedan var det bakfyllepromenad genom stan med M, pubrunda med stora ganget pa kvallen och tidig hemgang eftersom vi var ganska slitna...

Sondagen blev utflyktsdagen (ar det inte sa det ska vara?). Da akte C och jag och hans fru och de tva barnen till Streling Castle i regnet och blasten och trots att barnen blev aningen otaliga var det en mycket trevlig utflykt.

Mandag morgon akte jag till Oban och checkade in pa det vandrarhem som lag narmast busstationen. Jag var ganska sliten efter att ha kankat mitt bagage runt halva Perth i jakt pa ett stalle att tanka pa mitt SIM-kort som jag hade fatt av C dagen innan. De har ett skumt system har (mer om det senare). Sedan gick jag stan runt pa nagra timmar (inkl. lunch och en liten tripp till Oban-destilleriet (ingen visning, dock)). Jag hade tankt stanna tva natter, men det var ganska trakigt och jag ar alltid lite rastlos de forsta dagarna, sa jag akte vidare till Fort William istallet.

Dar blev det en massa springande med packning eftersom jag forst tankt aka till Glencoe, men eftersom de inte svarade i telefon pa vandrarhemmet vagade jag inte chansa. Sa jag hittade ett vandrarhem i F W istallet och fragade en massa lokala typer var det lag, men ingen verkade ens veta vart sjukhuset lag, sa... (Hur vet man INTE var sjukhuset ligger!?!) Nar jag val kom fram kande jag att detta var sa otroooligt mysigt, sa det var anda vart det. Har t o m bokat in en natt till mot vad jag forst hade tankt mig. Helt otroligt vad lite hippie-stamning i komination med bra stadning kan gora!

Idag tog jag en tur upp i bergen och det regnade, blaste och var gassande solsken under loppet av en och en halv timme. Fantastiskt!

Pa fredag aker jag vidare till Kyleakin pa Skye och hoppas att det blir lika trevligt som har. Uppenbarligen ar det nagon sorts konsert?festival dar i helgen, sa det var lite trixigt att fa tag i boende, men det loste sig till slut.

Orsaken till att jag inte bloggat tidigare ar att det varit lite knepigt att fa tag pa internet som kostat mindre an £1 per 15 min. Men nu sa!

(Ar man snal sa ar man...)

Snart ska jag ner till puben med nagra av de som jobbar har (en sydafrikan, en australiensare och en tjeck... och kanske en skotte ocksa...)

Hoppas kunna lagga upp lite foton snart, men annars far ni kolla en jattestor fotoblogg nar jag kommer tillbaka!

Ha det superbast!

Tada!