2002-10-29

Illa, illa...
Jag har verkligen gått och blivit tokförkyld! Orkar knappt hålla huvudet uppe från kudden, och det är mindre än en vecka till tenta... Till råga på allt ska jag jobba tors, lör, sön, och på fredag ska jag och några vänner ordna en fest som varit inbokad flera månader ( dvs INNAN jag visste att jag skulle jobba, och innan jag visste att jag skulle ha tentavecka veckan efter...). Jag är inte det minsta stressad!!!
Hur kommer det sig att allt alltid ska hända på en och samma gång? Jag menar, det kan ju gå månader utan att det händer något överhuvudtaget. Och sen händer så mycket på en gång att det bara går runt i huvudet tills man vaknar några dagar senare utan att egentligen veta om man haft roligt eller ens vad som hänt.
Dessutom verkar det som att det alltid är just då - när man absolut inte har tid - som man blir sjuk. Det verkar vara ett så pass vanligt fenomen att det borde finnas någon slags matematisk formel för hur det fungerar. Någon slags kurva eller diagram som vetenskapligt kan förklara detta. Fast å andra sidan ska man nog inte fästa allt för stor vikt vid matematiska formler, eftersom man verkar kunna bevisa vad som helst (som att jorden är platt och kvinnor roten till allt ont) genom att sätta upp en formel med tillräckligt många variabler.
Nej, man ska inte tro på allt man läser. Hmmm... Jag kanske kan använda det som en förklaring till varför jag kommer svara fel på så många frågor på tentorna... Att man inte ska tro på allt man läser, utan vara kritiska och dra egna slutsatser...