2003-04-05

AAAAArrrgggh! Abstinens!!!

Jag har drabbats av blog-abstinens... Jag som aldrig varit särskilt intresserad av något internetrelaterat överhuvudtaget. Har till och med varit lite halvljummen vad gäller e-mail. Men att inte få blogga på flera veckor har tagit hårt på mig. Det finns ju gränser för hur mycket folk orkar lyssna på, och då är det bra att kunna skriva ner de saker man funderar på istället. Det innebär ju att ingen egentligen behöver läsa det man skriver och om de nu vill göra det kan de själva välja vilken daglig dos som känns bra...

Det var blog-träff för nogon vecka sedan, och jag hade verkligen sett fram emot att gå, men dykskolan behagade ändra sitt schema på så sätt att vi inte kom tillbaka till stan förrän klockan 23. Av någon anledning kändes det lite sent att gå ut då... Hoppas det blir någon ny träff som jag kan gå på senare i vår!

Vill också passa på att tala om för de som är intresserade att jag befinner mig i Egypten om en vecka. *hi-hi* Hoppas jag hittar något internet-café med ett tangentbord som inte bara har arabiska tecken... Skulle kännas riktigt bra att blogga i Egypten, bara för att ha gjort det, även om jag antagligen kommer drabbas av samma problem som jag har med min mail - nämligen att jag inte kan använda svenska tecken. Ä och Ö brukar man fixa, men Å är lite knepigare... Detta kan ibland resultera i en del lustiga meningar som t ex "kul att du kunde hora av dig" och liknande. Det är tur att jag har så förstående och intelligenta vänner, annars kunde det lätt bli ganska jobbigt.

Har så mycket jag skulle vilja skriva om, men jag har bestämt mig för att försöka hålla mina poster lite kortare i fortsättningen eftersom det är knappt att jag orkar läsa dem ibland, så jag får ta det en annan gång.

(Måste bara nämna att jag i år lyckades dra ett av de bästa april-skämten i den här familjens historia. Mamma skrattade så hon höll på att krevera!)