2002-10-23

Regnig onsdag, och livet är grått...
Tjaha. Så här sitter man alltså och ska komma på något intelligent att skriva i sin första "entry". Det är inte lätt... Men jag kan iaf säga att jag har tänkt börja blogga länge, men av någon anledning verkar det alltid ta så lång tid från tanke till handling. En trevlig liten sirapseffekt som inte bara jag verkar lida av.
När jag inte sitter vid datorn försöker jag plugga, men just en dag som denna inspirerar inte till några stordåd i läsesalen, och på föreläsningarna sitter man och halvsover trots att det bara är två veckor kvar till tenta. Finns det någon som vet hur man ska göra för att hålla sig vaken en hel dag med föreläsningar? Jag har försökt sitta och nypa mig själv i handen, men tappar bara känseln efter ett tag. Jag har även försökt sitta så obekvämt som möjligt för att undvika att nicka till, men det hjälper inte heller. Och koffein får mig bara att kallsvettas... Arrgh!
Ska väl kanske tillägga att jag är en Stockholmsbaserad kvinna under både medellängd, -vikt och -ålder. Jag tänker för mycket och gör för lite fast jag vet att det inte är hälsosamt, och jag läser hellre litteratur som jag valt själv än det som ingår i kurslitteraturen - oavsett om kurslitteraturen egentligen är mer intressant eller inte.